Žrtva pokolja u Orlandu poslala SMS majci trenutak prije smrti: "On dolazi, umrijet ću. Volim te, mama"

Žrtva pokolja u Orlandu poslala SMS majci trenutak prije smrti: "On dolazi, umrijet ću. Volim te, mama"

Foto: Hina

EDDIE JUSTICE, jedna od žrtava pokolja u Orlandu, poslao je SMS poruke majci iz WC-a kluba Pulse samo nekoliko trenutaka prije no što je ubijen.

"Mama, volim te", tekst je prve poruke koju je Mina Justice primila u 02.06 sati u nedjelju ujutro. Nakon toga dobila je poruku sadržaja "Pucaju u klubu", a nakon što je 30-godišnjeg sina upitala je li OK, odgovorio joj je porukom "On dolazi, umrijet ću".

Očajnu majku poruke su probudile te je pokušala nazvati sina, a kad ga nije uspjela dobiti, poslala mu je poruku, javlja BBC News.

Mina je sina koji je radio kao rađunovođa u Orlandu pitala u kojem se točno kabini nalazi te ima li ranjenih na što joj je on poslao posljednju poruku "Da, puno".

Podsjetimo, u masakru u gay klubu u Orlandu na Floridi poginulo najmanje 50, a ranjeno više od 50 osoba. Napadač identificiran kao Omar Mateen počeo je pucati oko dva sata ujutro po lokalnom vremenu. Utrčao je u klub i uzeo taoce, a tek tri sata kasnije interventna je policija upala u klub te ubila napadača.

Odgovornost za najveći masovni pokolj u povijesti SAD-a preuzela je tzv. Islamska država.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara