Žužul izrazio sućut azijskim državama pogođenim tsunamijem

MINISTAR vanjskih poslova Miomir Žužul uputio je pisma s izrazima sućuti ministrima vanjskih poslova država južne i jugoistočne Azije koje su stradale u katastrofalnom potresu i plimnom valu, priopćilo je u srijedu Ministarstvo vanjskih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako je priopćeno, ministar Žužul je u ime Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske izrazio najdublju sućut ministrima vanjskih poslova i narodima Indije, Indonezije, Tajlanda, Šri Lanke i Maldiva zbog stradanja i golemog broja ljudskih žrtava potresa i razarajućeg plimnog vala koji je slijedio i prouzročio nenadoknadive ljudske i materijalne gubitke.

Veleposlanici Republike Hrvatske u Republici Indiji i Republici Indoneziji predali su i proslijedili pisma s izrazima sućuti ministra Žužula ministru vanjskih poslova Republike Indije K. Natwar Singhu, ministru vanjskih poslova Republike Indonezije Nur Hassanu Wirajudi, ministru vanjskih poslova Kraljevine Tajlanda Surakiartu Sathirathaiju, ministru vanjskih poslova Demokratske Socijalističke Republike Šri Lanke Lakshmanu Kadirgarmaru i ministru vanjskih poslova Republike Maldiva Fathulla Jamilu, navodi se u priopćenju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara