Adriano poklonio motocikl dileru?

Adriano poklonio motocikl dileru?

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

Kontroverzni 28-godišnji brazilski nogometaš Adriano ponovno se našao u središtu skandala nakon što se pojavila priča kako je svojedobno poklonio motocikl dileru drogom. Nekadašnji napadač Intera, a danas Flamenga, očekivano je odbacio takve tvrdnje. 

Policijski inspektor Jader Machado Amaral kazao je kako je Adriano tijekom ispitivanja priznao da je 2008. godine dao novac prijatelju da kupi dva motocikla. Jedan je htio zadržati za sebe, a drugi darovati prijatelju. Međutim, tvrdi Amaral, jedan motocikl je završio registriran na majku poznatog dilera drogom iz Rio de Janeira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adriano se branio podatkom da je otputovao u Italiju prije nego što su motocikli registrirani i da ne zna kako je jedan od njih završio u vlasništvu dilerove majke. "Ako utvrdimo da Adriano govori istinu, nećemo imati razloga da ga optužimo", dodao je Amaral.

Adriano se nedavno našao u središtu incidenta nakon što ga je u jednom noćnom klubu fizički napala bivša djevojka, a nakon toga su se pojavili i medijski napisi kako se vratio starom poroku - alkoholu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara