Američki reper počinio ubojstvo za opasniji, "gangsta rap" imidž

AMERIČKI reper Big Lurch, optužen za okrutno ubojstvo i kanibalizam, zločin je počinio radi opasnijeg, gangsta rap imidža, navodi se u tužbi koju je protiv repera u petak u Los Angelesu podnijela majka žrtve, objavio je BBC Online.

Perspektivan umjetnik Big Lurch, pravim imenom Antron Singleton, čeka suđenje zbog ubojstva i mučenja 21-godišnje Tynishe Ysais u Los Angelesu u travnju prošle godine.

Žrtvina majka Carolyn Stinson u tužbi tvrdi da je Big Lurch od svojeg izdavača dobio drogu kako bi se ponašao iznimno nasilno, u skladu s na tržištu vrlo traženim imidžom gansta rap umjetnika.

Osim samog pjevača, ona tuži i njegovog izdavača "Death Row Records", kojeg vodi rap mogul Suge Knight, izdavača "Stress Free Records" te dvoje njihovih djelatnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je Singletona pronašla na ulici golog i prekrivenog krvlju. Istraga je pokazala da je u želucu imao tuđu ljudsku krvi i tkivo. Ysais je pronađena s tragovima zubi na licu i plućima, koja su joj istrgnuta iz prsa.

Ako ga sud proglasi krivim, Singletonu prijeti smrtna kazna.

Podrijetlom iz Texasa, Big Lurch nastupao je s brojnim poznatim reperima, uključujući Mystikala, E-40 i RBL Possea. U Los Angelesu je snimao album.

"Gangsta rap umjetnici na tržištu se prodaju i dijelom stoga što sudjeluju u nasilnim aktivnostima uličnih bandi", navodi se u tužbi.

"Singleton je zadovoljavao taj kriterij. Njegove su pjesme to više bile uspješne što su bile nasilne kao i njegov način života i uključivale silovanja i ubojstva, a sve je završilo time da je pojeo organe svoje žrtve", navodi se u tužbi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara