Balašević "Kalendarom mog djetinjstva" oduševio i Kastav

Balašević "Kalendarom mog djetinjstva" oduševio i Kastav

Foto: Press fotografije; Tea Cimaš/Cropix

U PREKRASNOM ambijentu drevnog grada Kastva sinoć je više od tri i pol sata Đorđe Balašević oduševljavao brojnu publiku "Kalendarom mog djetinjstva". Bio je to jedan od onih trenutaka kada se dogodi onaj famozni "klik" između umjetnika i publike i kad, nakon cjelovečernjeg druženja, jednostavno poželite da ono još traje.

Već u samom početku bilo je jasno da će se dogoditi jedna posebna noć. Brojni poklonici svih generacija pohodili su Kastav kako bi podijelili večer sa omiljenim autorom. Vidjelo se u publici i poznatih lica, estradnih zvijezda, konzula, gradonačelnika, župana, obitelji sa još malim bebama u kolicima, ljudi pristiglih iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva... i stotine onih koji nisu uspjeli doći do željene ulaznice, a koji su svejedno došli kako bi barem, negdje iz prikrajka čuli priče iz Đoletovog djetinjstva garnirane njegovim glazbenim uspješnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smijeh je odzvanjao Crekvinom, a svoje skladbe, koje je izvodio uz maestralnu pratnju prof. Dujina za klavirom, Đole je otpjevao u zboru s publikom, ni trena ne skrivajući svoje emocije. A njih je doista bilo na pretek...

Nakon više od tri pol sata, publika je ovacijama ispratila Balaševića, a pozitivna energija se osjećala u raspoloženju i komentarima publike pri odlasku. Listanje kalendara je završeno, a svi ljubitelji Balaševića zasigurno jedva čekaju veliki koncert u pulskoj Areni 13. kolovoza, kao i projekciju njegovog filma "Kao rani mraz", dan nakon koncerta. Ulaznica još ima u prodaji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara