Buduća psihoterapeutkinja Marina Perazić godinama ima dečka u Beogradu

Buduća psihoterapeutkinja Marina Perazić godinama ima dečka u Beogradu

Tekst: B.M.
Foto:
Andrej Švoger/Cropix

VLASNICA vjerojatno najmaznijeg glasa u bivšoj Jugoslaviji, Marina Perazić, na Farmi je samo zbog djece, izjavila je njezina dobra prijateljica, Sandra Rančić za Blic. Marinini su motivi, kaže, humani i životni. Ona nema drugi posao, a vrsta glazbe kojom se bavi, već dugo vremena nije u prvom planu, navodi njezina prijateljica, koja nadodaje da Marina ima podršku svoje okoline i svih svojih prijatelja.

I u hrvatsku Farmu se uključila iz istog razloga, kaže, jer je htjela pokrpati financijske rupe, vratiti dugovanja te uložiti u školovanje svoje djece. Marina, kaže, ima svoje najvatrenije navijače u svojim kćerkama Luni i Miji.

Marina želi novu karijeru u "soul worku"

Sandra je također otkrila kako seks simbol bivše države želi novu karijeru započeti baveći se psihoterapijom, tj. "soul work" disciplinom, koju je šest godina proučavala te je samo još jedan stupanj dijeli od diplome. Kaže kako ju je to interesiralo i prije nego se započela baviti glazbom te prije nego je završila građevinski fakultet. Sandra je otkrila i da Marina više nema namjeru nazad se vraćati na pozornicu, jer sebe više ne vidi u glazbenom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marina je navikla da je muškarci obožavaju i da im se sviđa"

Komentirala je također Marinin odnos sa sustanarima. Posebno onaj s Topalkom iz "Zvezde Granda" koji joj se, unatoč činjenici da je oženjen, neprestano upucava. "Marina je navikla da je muškarci obožavaju i da im se sviđa".

No, Sandra naglašava da Marina često i ne primijeti udvaranje. Na kraju je prijateljica poznate pjevačice i novopečene reality zvijezde otkrila da je Marina zaljubljena u jednog muškarca iz Beograda s kojim godinama savršeno funkcionira. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara