Carla Bruni Sarkozy i suprug demonstriraju bračnu sreću u posjetu SAD-u

Carla Bruni Sarkozy i suprug demonstriraju bračnu sreću u posjetu SAD-u

Tekst: A.A.
Foto: AFP

SUPRUGA francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, Carla Bruni Sarkozy, došla je u Ameriku kako bi u New Yorku lansirala novi program svoje humanitarne "The Carla Bruni-Sarkozy" fondacije. Tim programom će se osigurati školarine za studente umjetnosti iz New Yorka koji će biti razmijenjeni sa svojim kolegama iz Pariza. Carla smatra da je kulturna razmjena itekako važna, a isto misli i njen suprug koji  je ponosan na Carlin rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam ponosan na njenu fondaciju i zaista se nadam da će projekt zaživjeti. New York je svjetski grad, ali francuska je kultura jako važna", naglasio je francuski predsjednik. On je svoju suprugu pratio i u Washington, gdje je bivša manekenka i pjevačica obišla školu za siromašnu djecu koja djeluje u sklopu programa "KIPP" (Knowledge is Power Programm).  Nakon toga, francuski par imao je zakazan termin za večeru s američkim predsjednikom Obamom i njegovom suprugom Michelle u Bijeloj kući.

O prvom francuskom paru nedavno su kružile glasine da imaju problema u braku. Navodno su oboje upleteni u vanbračne veze; Carla navodno ljubi glazbenika Benjamina Biolaya, a Nicolas "šara" s francuskom ministricom ekologije Chantal Jouanno. Oboje su te navode porekli, pa možda zajednički odlazak u SAD služi baš tome da se medije uvjeri kako je u njihovom braku sve u najboljem redu.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara