Colonia obećava Beograđanima gubljenje kilograma uz popularne dance pjesmuljke

Colonia obećava Beograđanima gubljenje kilograma uz popularne dance pjesmuljke

Tekst: B.M.
Foto: Index; Aleksandar Dimitrijević/Cropix

INDIRA MUJKIĆ, pjevačica Colonije, izjavila je da ima veliku tremu pred večerašnji koncert u Beogradu. Energična Indira i ostatak skupine večeras će održati koncert u Sava centru unatoč prosvjedima Partije veterana Srbije, koji su se odlučili na prosvjed s obzirom na to da je Colonia nastupala na koncertu potpore Branimiru Glavašu u lipnju ove godine u Tomislavgradu.

"Želimo svojim fanovima pokloniti samo najbolje"

Iz grupe su tada poručili kako će nastupati za svoju publiku koja ih sluša i voli te kako je svaki publicitet, kakav god on bio, u konačnici pozitivan. Indira je za tamošnje medije komentirala: "Večeras ćemo održati prvi veliki koncert u Srbiji, i to u Centru `Sava` i stvarno želimo svojim fanovima pokloniti samo najbolje. Mnogo ulažemo u sebe i u koncert pa svaki put kada na njega pomislim osjetim leptiriće u trbuhu. To je, priznajem, trema, ali pozitivna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubljenje kilograma uz energično plesanje"

Članovi ove dugovječne grupe rekli su također kako je Colonia jedan predivan glazbeni brak u kojem nema prijevara i trzavica te je u tome velika tajna njihova uspjeha. Što se tiče neostvarenih želja, ova grupa navodi da im je žao što nikad nisu nastupili na Eurosongu te pokušali napraviti album za inozemno tržište.

Kao najavu dobre zabave za večerašnji koncert, Indira je najavila gubljenje kilograma uz energično plesanje s popularnom grupom. Za koncert je angažirala stiliste, koji su za nju pripremili tri odjevne kombinacije koje će izmijeniti u dvosatnom koncertu, a koncert će otvoriti pjesmom "Za tvoje snene oči". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara