Dannii i Kylie - uočite razliku

Dannii i Kylie - uočite razliku

NEMOGUĆE je pisati o Dannii, a da se ne spomene njezina starija sestra Kylie. Jer, Danni također izgleda kao džepna Venera, a kada obuče mini suknjicu, otkrije čvrstu malu stražnjicu, baš kao i Kylie.

No, uz sličnost, sestre se bave i istim poslom pa je normalno da dolazi do usporedbi, što obje prihvaćaju kao nešto normalno, iako bi ponekad željele da samo jedna bude u centru pažnje.

Tako Dannii sa smeđom kosom i umecima njeguje funky stil dok je Kylie sa prirodno dužom kosom obojanom pramenovima šminkerica.

Uz godine, Dannii ima 31, Kylie 34, postoje još mnoge razlike. Dannii je punih 5 cm viša od sestre koja je visoka svega 1,52 m. Dannii bi željela da je malo viša, jer stalno mora nositi visoke potpetice.

"Kylie je vrlo organizirana osoba", izavila je Dannii, "dok sam ja neorganizirana, kaotična, srčana, luđa i tvrđa od nje. Ali ona je prava starija sestra, uvijek mi kupuje poklone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što je 2001. godine njen singl bio na Top 5 u Engleskoj, Danni se preselila u Monaco gdje je godinu i pol živjela sa vozačem Formule 1 Jacquesom Villeneuveom, a glazbenu karijeru je zapustila.

Poslije prekida počela je snimati novi album za koji su mnogi mislili da će biti balada o vezi sa Jacquesom, no ona tvrdi kako ne želi o tome pjevati.

Priznala je kako je napisala jednu pjesmu posvećenu njemu, ali želi da je netko drugi otpjeva i snimi.

Krajem prošle godine prekinula je i s basistom Craigom Loganom, pa kaže za sebe da je Bridget Jones, slobodna 31-godišnjakinja.

Njena sestra Kylie u sretnoj je vezi s francuskim glumcem Olivierom Martinezom, kojeg mnogi smatraju francuskim Brad Pittom, a bliži prijatelji najavljuju njihovo skoro vjenčanje. I Kylie priprema novi album kojim će predstaviti novi zvuk i stil.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara