Dežurni dušobrižnici uzrujali Nives: "Znala sam plakati satima kao kišna godina"

Dežurni dušobrižnici uzrujali Nives: "Znala sam plakati satima kao kišna godina"

Tekst: I.M.
Foto: Dragan Matić/Cropix

UNATOČ izreci "nije bitno što kaže nego tko kaže", Nives Celzijus je u svojoj novoj kolumni otkrila kako je itekako pogađaju tuđi komentari. Posebice kad se dežurni dušobrižnici dohvate onog što joj je najmilije - njene djece. Tako se Nives osvrnula i na, u najmanju ruku zlobne komentare, koje anonimci ostavljaju po internetskim forumima komentirajući napise o njenom životu.

Najviše od svih komentara Nives su pogodili oni koji su bili vezani uz njene trudnoće sa sinom Leoneom i kćeri Taishom. Jedan od takvih komentara bio je i "žali Bože djeteta koliko će biti ružno i glupo s obzirom na to tko su joj roditelji". Čitajući te komentare znala je "plakati satima kao kišna godina", jer se "užasavala pomisli na kakav svijet donosi svoje anđelčiće". Nives navodi kako su njena djeca izrazito inteligentna i kako ih svakog dana uči da budu tolerantna prema drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno se pisalo i o tome kako Nives i Dino Drpić čekaju i treće dijete. Ni sama Nives tada nije znala potvrditi je li trudna ili nije, ali je rekla kako je inače dosta naporna trudnica i ne podnosi baš najbolje trudnoću. No, ipak se čini kako će Taisha i Leone na brata ili sestricu pričekati još neko vrijeme.

U međuvremenu Nives, koju Nijemci smatraju "najljepšom suprugom Bundeslige", ima pune ruke posla. Snima provokativne editorijale, piše kolumne, a priprema se i za reality show u Njemačkoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara