Đani Stipaničev: Najbolja pjesma koja je dosad pobijedila na Dori je "Ostani" Gorana Karana

Đani Stipaničev: Najbolja pjesma koja je dosad pobijedila na Dori je "Ostani" Gorana Karana

Tekst: N.Š.
Screenshoot: YouTube


ĐANI STIPANIČEV ispričao je za Index sve o svojoj pjesmi za Doru te nam otkrio koliko mu znači podrška obitelji i supruge u karijeri. "Pjesmu je skladao proslavljeni hrvatski kompozitor, otac hrvatskog mjuzikla, Alfi Kabiljo. On potpisuje i tekst i glazbu te je posebna čast biti pozvan i odabran od čovjeka koji je već prije četrdeset godina osvajao nagrade na međunarodnim pozornicama. Alfi i ja surađujemo već duže vrijeme jer sam se u kazalištu "Komedija" susretao s njegovim opusom. Pjesma je posvećena svima koji brakom ovjenčavaju svoju ljubav zaklinjući se tim činom na vječnu i čistu ljubav", otkrio nam je Đani.

"Očito je Dora postala poligon za uzlet novih pjevačkih lica"

Za Doru nam priprema nastup klasičnijeg tipa jer je skladba ozbiljnijeg izričaja. "Tri prekrasna prateća vokala i plesni par pokušat će na najbolji način dočarati stihove pjesme", kazao je Stipaničev. Na ovogodišnjoj Dori pjevač nema favorita jer, rekao nam je, poznaje tek nekolicinu izvođača, a zbog kanadske turneje nije stigao poslušati sve, njemu konkurentne, pjesme. "Od kolega s kojim dijelim pozornicu poznajem tek nekolicinu izvođača, nikad manje u moja četiri sudjelovanja. Očito je Dora postala poligon za uzlet novih pjevačkih lica", lijepo je sročio Stipaničev.

"Najbolja pjesma koja je dosad pobijedila na Dori je "Ostani" Gorana Karana"

Najbolja od svih pjesma koje su do sada pobijedile na Dori, za ovog vrsnog izvođača je "Ostani" Gorana Karana. "Najbliža je mojem shvaćanju glazbe, bazira se na prepoznatljivoj melodijskoj liniji koju treba moći otpjevati. To Karan može". Đani trenutno promovira i svoj novi album.

"Promocija albuma ide polako, kao i cijela moja karijera"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio nam je kako ide promocija tog albuma."Polako kao i cijela moja glazbena putanja. Hrvatska diskografija svedena je, kao i u ostatku svijeta, na marketing i PR pojedinog izvođača, a manje na proizvod, jer se CD-ovi sve manje kupuju". Ovaj svestrani čovjek radi dva posla, naime, osim što pjeva kao samostalan izvođač, on nastupa i u kazalištu "Komedija", a to mu je idealno, jer, kaže, radi dva posla koja voli.

"Mare Milin je pravi freak, zna o glazbi više od mene"

"Ciljeve nikad ne postavljam, oni se samo odjednom zateknu preda mnom, a onda ih zgrabim", kazao je Stipaničev. Komentirao je i svoje partnerice iz showa "Zvijezde pjevaju". Mare Milin će biti, kaže, vrlo zahtjevna partnerica. "Ona o glazbi zna više od mene, pravi je freak. Jako sam zadovoljan njome i nadam se dobroj zabavi uza sav rad", rekao je.

"Moje cure su meni oslonac u svakom pogledu"

S prošlogodišnjom partnericom, Katjom Kušec, još uvijek se druži."Ona je sjajna žena i vječno mlad karakter", rekao je pjevač. Potpora obitelji i supruge znači mu najviše na svijetu, rekao nam je. "Bez stabilnosti u obitelji, nema posvećivanja na poslu na pravi, kvalitetan način. Moje cure su meni oslonac u svakom pogledu i ovo nije nikakva suhoparna patetika. Oni koji mogu dobro raditi, a privatno imati kaos od života, mislim da ne govore istinu",zaključio je simpatični pjevač. 

Pjesme koje se predstavljaju na ovogodišnjoj Dori poslušajte ovdje

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara