Đuro Utješanović se vraća u "Večernju školu"

Đuro Utješanović se vraća u "Večernju školu"

GLUMAC i komičar Đuro Utješanović se vraća u "Večernju školu". Poznat po ulogama u nekolicini domaćih filmova i serija, te po komentarima praćenim poštapalicom "da je meni pet minuta vlasti", Utješanović se prije nekoliko godina razišao od "školske" ekipe i autora Željka Pervana.

No, kako piše Arena, otkako je iz Večernje škole otišao Zlatan Zuhrić - Zuhra, koji odnedavno vodi svoj vlastiti tv show, Pervan je odlučio u školsku klupu dovesti Đuru o kojem su se ljubitelji "škole" raspitivali još i prije Zuhrinog odlaska.

"U Večernju školu se vraćam ne u skoku, nego u troskoku. I to s motkom, i sa svom svojom kilažom. Ali ako motka ne izdrži i pukne u ključnom trenutku, molit ću Boga da ne završim negdje u blatnjavoj grabi. Volio bih meko prizemljiti, a ne kao u OTV-u." - kaže Đuro prisjećajući se neslavne epizode s prve zagrebačke privatne televizije koja danas jedva da ima programa, a i gledatelja.

Podsjetimo, Đuro i Pervan su se sukobili nakon što OTV Utješanoviću nije isplatio dogovorene honorare koje je ovaj pošteno odradio u "Obećanoj zemlji" i staroj "Večernjoj školi", koja je pak prohodala upravo na OTV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da su se Pervan i Đuro dogovorili oko problema neisplaćenog honorara, teškog oko 80-ak tisuća kuna, pa ljubitelji otkačene ekipe iz školskih klupa s veseljem mogu očekivati nove epizode u kojima učitelj "šatkom i kapom" učenicima dijeli jedinice. I poneku pozitivnu ocjenu...

Screenshots: Nova TV i HRT

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara