Ferrari 575 M - zvijezda filma Bad Boys II

Ferrari 575 M - zvijezda filma Bad Boys II
MARTIN LAWRENCE i Will Smith u novom nastavku hit filma Bad Boys policijske dužnosti obavljaju u automobilu snova, novom Ferrariju 575 M.

Zahvaljujući velikom uspjehu prvog dijela iz 1995, dinamični duo je dobio još jednu priliku da se obračuna s kriminalcima. Riječ je o tipičnom hollywoodskom proizvodu za široke mase, što će reći da glavni likovi moraju svrgnuti narko-bossa i pritom spasiti predivnu djevojku, inače "undercover" agenticu DEA. Naravno, da bi film dobio na dinamičnosti, u radnju su ubačeni atraktivni automobili, među kojima je svakako broj 1 Ferrarijev bolid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posebna pažnja posvećena je upravo jurnjavama, među kojima je najatraktivnija potjera snimljena u predgrađu Miamija. Scena potjere snimana je puna četiri dana, a centralno mjesto zauzimaju akrobacije sivog Ferrarija. Ukratko, 25 profesionalnih vozača, kaskaderi i 60 automobila, od kojih je 15 totalno uništeno.

I za kraj recimo da je u filmu korišten serijski model uz neznatne sigurnosne preinake. Filmske junake štiti cjelokupna sigurnosna oprema i zaštitni kavez putničke kabine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara