Gary Sinise će glumiti McCoya u novim "Zvjezdanim stazama"

Gary Sinise će glumiti McCoya u novim "Zvjezdanim stazama"

Sinise bi, prema tim navodima, u novom filmu trebao dobiti ulogu dr. Leonarda H. "Bones" McCoya, čangrizavog brodskog liječnika koji je bio jedan od najpopularnijih likova kako u originalnoj TV-seriji 1960-ih, tako i u prvih šest filmova koji su snimani od 1979. do 1992. godine.

McCoya, čija su uzrečice "On je mrtav, Jim" i "Ja sam liječnik, a ne čudotvorac" postale dio popularne kulture, je tada glumio DeForest Kelley. Međutim Kelleyeva smrt 1999. godine je natjerala tvorce svih budućih "Zvjezdanih staza" da razmišljaju o tome koga bi ga trebao zamijeniti.

Film, čiji je radni naslov "Zvjezdane staze XI", bi trebao režirati J.J. Abrams, koji u svojoj filmografiji ima "Nemoguću misiju 3", kao i autorstvo popularne TV-serije "Izgubljeni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvjezdane staze XI" su, inače, prvi cjelovečernji čija je radnja smještena u isto doba kada i originalna serija, iako neke špekulacije tvrde da će se pokriti razdoblje između onog prikazanog u najnovijoj TV-seriji "Zvjezdane staze: Enterprise" i onog prikazanog u seriji 1960-ih godina.

Sinise je, zbog toga, samo dio špekulacija o zvjezdanom castingu. Ulogu legendarnog zapovjednika "USS Enterprise", kapetana Jamesa T. Kirka - koja je donijela slavu Williamu Shatneru - bi navodno trebao dobiti Matt Damon. Od Leonarda Nimoya bi, pak, ulogu vulkanskog liječnika dr. Spocka, trebao dobiti Adrien Brody, dobitnik "Oscara" za ulogu u filmu "Pijanist".

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara