Glamurozno vjenčanje Ivanke Trump: Vjenčanica u stilu Grace Kelly

Glamurozno vjenčanje Ivanke Trump: Vjenčanica u stilu Grace Kelly

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP

IVANKA TRUMP i Jared Kushner izrekli su jedno drugome sudbonosno "da" pred više od 500 gostiju, a glamurozna svadbena zabava održala se u Trumpovom golf klubu u New Yorku. Ivanka je nosila vjenčanicu Were Vang, inspiriranu tragično nastradalom princezom Grace Kelly, a na zabavi je zapjevao i Regis Philbin.  

Sve je pomno pripremano nekoliko mjeseci, a Ivanka je cijeli proces dijelila sa članovima virtualne mreže Twitter. "Trebam pomoć pri izboru glazbe... Pošaljite mi vaše prijedloge", napisala jednom prilikom. Iako se trudila neke svadbene detalje održati tajnima, otkrila je da je oduvijek maštala o tradicionalnom, elegantnom vjenčanju.

Bogataška simbioza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oboje su 28-godišnjaci, a Jaredova obitelj također je jako bogata i utjecajna, točnije, izdavači su New York Observera. To je u američkim medijima potaknulo teorije o spajanju uglednih obitelji, o tome da će time ojačati Ivankin otac Donald Trump. No, da se dvoje mladih uistinu vole potvrđuje to što je Ivanka prešla na judaizam.

Novopečeni mladenci u vezi su od 2007. godine, oboje su rođeni sa zlatnom žlicom u ustima, završili su najbolje škole i zaposleni su na vodećim mjestima u obiteljskim poslovnim carstvima. Istovremeno s organizacijom vjenčanja, kći Donalda Trumpa promovirala je svoju novu knjigu "The Trump Card: Playing to Win in Work and Life".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara