Heidi Montag nakon deset operacija savjetuje ljudima da ne idu "pod nož"

Heidi Montag nakon deset operacija savjetuje ljudima da ne idu "pod nož"

Tekst: A.M.
Foto. JLP

AMERIČKA starleta, koja se proslavila u realityju "I'm Celebrity... Get me out of here", prije nekoliko tjedana napravila je deset estetskih operacija i to sve u jednom danu. Razlog zbog kojeg je otišla pod nož još uvijek nije jasan svima, ali kako tvrdi Heidi - htjela je postati savršena pa je na sebi promijenila sve što je u tome sprječava. Plastična starleta ovih se dana zbog tih zahvata našla u gotovo svim tabloidima te je prozvana licemjernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Amerika tone u dugovima zbog toga"

Naime, u novoj reklami koju je snimila, Heidi savjetuje Amerima da ne odlaze "pod nož", posebice ako te zahvate planiraju platiti kreditnom karticom. "Amerika tone u dugovima zbog toga", izjavila je plavuša koja nije nimalo kompetentna dijeliti savjete kada su u pitanju estetski zahvati.

Podsjetimo, osim grudi, koje je povećala za tri broja, starleta je u istom danu napravila još devet operacija: podignula je obrve, zategnula kožu čela, popravila nos, ubrizgala masno tkivo u obraze i usne, rekonstruirala bradu, napravila liposukciju vrata te struka, bedara i bokova, operaciju ušiju te podignula stražnjicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara