HTV predstavio sudionike showa "Zvijezde pjevaju"

HTV predstavio sudionike showa "Zvijezde pjevaju"

"Tako sam se htjela natjecati u ovom showu, ali mi funkcija to ne dopušta", najavila je novi HTV-ov projekt direktorica programa Tanja Šimić, koja s ekipom showa "Ples sa zvijezdama" priprema novu emisiju u kojoj će se za pobjedu boriti osam estradnjaka, zajedno s natjecateljima iz svijeta medija, sporta i kazališta.

Javnosti su konačno predstavljeni parovi koji će se od 7. travnja natjecati u novom HTV-ovom projektu od kojeg se puno očekuje. Tako ćemo iz tjedna u tjedan moći pratiti zanimljive glazbene duete - glumica Iva Visković pjevat će s Borisom Novkovićem, a Bojana Gregorić s Petrom Grašom. Voditeljica i urednica Vijesti, Lamija Alečković, surađivat će s Jacquesom Houdekom, dok će Goran Karan stilisticu Mariju Cvitanović pokušati naučiti osnovama pjevanja i nastupanja.

Glumac Igor Mešin za partnericu je dobio Jelenu Radan, a HTV-ov novinar Robert Zuber Maju Blagdan. Ivana Husar Mlinac glazbeno će opismeniti Luku Bulića, a Ivana Banfić će isto pokušati s boksačem Stjepanom Božićem. Tako je HTV održao obećanje i, suprotno očekivanjima, nije doveo marginalne izvođače, već se pobrinuo da nas na malim ekranima zabavljaju eminentna estradna imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barbara Kolar i Duško Ćurlić oduševili su čelnike državne televizije u "Plesu", pa će voditi i "Zvijezde pjevaju", dok će natjecatelje pratiti bend Nikše Bratoša, pojačan članovima Big Banda HRT-a. Natjecatelji će se predstaviti u nekoliko glazbenih kategorija, kao što su rock, pop, mjuzikl, balade, country i swing, a vježbat će svakodnevno u studijima Hrvatskog radija.

Iako stručni žiri, koji uz gledatelje bira najbolje i komentira viđeno, još nije formiran, poznato je da će ga sačinjavati dva pjevača, jedan glazbeni producent te predstavnik zagrebačke Muzičke akademije. Za emisiju "Zvijezde pjevaju" najavljena je i spektakularna pozornica, zadana od strane licencnog partnera i sastavljena od mnoštva ekrana, što dosad nije viđeno na našim prostorima.

Zvijezde su na press konferenciji izrazile zadovoljstvo odabranim parovima, te najavljuju spektakl koji će nesumnjivo imati veliku gledanost i svoje mjesto u domaćim medijima. Zagrijanost HRT-a za novi projekt dokazuje i činjenica da su tamošnji Informativni i Mozaični program najavili bezrezervnu podršku svojim zvijezdama, Robertu Zuberu i Lamiji Alečković, kako bi pokazali da su i ljudi iza kamere te novinari koji svakodnevno kroje vijesti "veseli, zanimljivi i zabavni".

D.K.
Foto:R.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara