Ivana Radovniković ostala iznenađena uspjehom svoje pjesme na pakistanskim ljestvicama

Ivana Radovniković ostala iznenađena uspjehom svoje pjesme na pakistanskim ljestvicama

"To sam tek nedavno doznala i ostala sam šokirana! E-mailom smo dobili dojavu da mi se pjesma "vrti" u Pakistanu, na što sam ostala iznenađena. Ali, naravno, čovjeku bude drago čuti da se čuje o onome što radi", podijelila je Ivana u razgovoru za Index svoje dojmove.

Pjesma koja se toliko svidjela Pakistancima zapravo je ona ista s kojom je Ivana nastupila na ovogodišnjoj Dori, ali prevedena na engleski jezik.

"Pjesma "Samo probaj" obrađena je i na engleskom jeziku, gdje nosi naslov "Dare to love me", i o toj smo verziji čuli samo pozitivne komentare, mislim da se pjesma vrti i u 20-ak zemalja diljem Europe", priča nam o svom uspjehu plavokosa pjevačica, a na pitanje predstavlja li ovaj uspjeh njezine pjesme svojevrstan šamar članovima žirija na Dori, koji su odlučili da ista ta pjesma na hrvatskom jeziku ne prođe ni u filane, Ivana skromno odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postavljam si nakon svega pitanja zašto pjesma nije prošla u finale na Dori, kod nas je teško zadovoljiti sve ukuse. No, zadovoljni smo i s nastupom na Dori, jer su je tu prepoznali fanovi Eurosonga i na taj način nam omogućili da ju prenesemo preko granica Hrvatske".

Ivana uskoro planira snimati spot za istu pjesmu, a nakon njezina uspjeha na inozemnom tržištu, spot namjerava snimiti upravo za pjesmu snimljenu u verziji na engleskom jeziku. Ovih se dana, kako nam kaže, posvetila fakultetu, a u pripremi je i novi album, za kojega je polovica pjesama, kako također otkriva, već snimljena.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara