Jimmy Jump – najveći freak Eura?

Jimmy Jump – najveći freak Eura?

ČOVJEK koji je "streakerskom" metodom u nedjeljnom finalnom susretu EP-a uspio do suza nasmijati ljubitelje nogometa, na majici je nosio adresu svoje Internet stranice - www.jimmyjump.com.

Iako se navijačima Portugala utrčavanje "uljeza" u teren u 67. minuti utakmice vjerojatno i nije previše svidjelo, vjerujemo da se malo tko nije nasmijao gledajući mladolikog Španjolca koji preko terena u finalu EP-a bježi od djelatnika osiguranja.

I najveća portugalska nogometna zvijezda Luis Figo nakratko je postao dio Jimmyeve šale, kad ga je "streaker" u trku pogodio zastavom španjolske Barcelone. Figo je, naime, upravo iz Barcelone prešao u "zvjezdani" Real i time zadobio trajne antipatije Barcinih navijača.

Nakon što je ostavio zastavu Figu za uspomenu, Jimmy je u punom trku praćen najmanje petoricom djelatnika osiguranja utrčao u grčki gol. Izraz sreće na njegovom licu bio je vidljiv "iz aviona". Kad su ga iznosili s terena, Jimmy je oduševljeno mahao kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski "streaker" na majici je nosio URL www.jimmyjump.com – adresu svoje osobne stranice.

Posjet njegovoj stranici (koja je malo usporena, reklama je izgleda ipak upalila) otkriva kako se radi o vrsnom "streakeru", čiji je životni cilj pojaviti se na što više velikih javnih manifestacija, sportskih događaja ili jednostavno jet-set okupljanja, te se na tim mjestima fotografirati sa slavnim osobama.

Ako ste jučer kojim slučajem propustili Jimmyev "show" na stadionu Luz, video clip od 40 sekundi možete downloadati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara