Močvara Against War: 4. (antiratni) rođendan

Močvara Against War: 4. (antiratni) rođendan

MOČVARA Vas poziva na veliku proslavu 4. godišnjice rada kluba uz presjek redovnog programa i antiratni koncert. A sve to na 2 floora! Program sadrži koncert u dvorištu kluba na kome će nastupiti 16 zagrebačkih bendova, prijatelja našeg kluba, te presjek našeg redovitog glazbenog programa (slušaonice). Ulaz u klub je besplatan!

Srijeda 16.04.2003. 

-  od 15:00 pa do kasno u noć... * 0 kn

Koncert od 15:00 u dvorištu kluba: AK-47, Analena, Babies, Bastinado, Chang ffos, Forlorn Legacy, Ghetto Booties, Igut, Lasting alues, Lunar, Motus, Radio Free Issaac, Šumski, Usud, Zli bubnjari, Zvonko i gradski ured za kulturu 

- 20:00h: punk reggae fiesta (dub, reggae, punkrock, ska by DJ Jebiga), Zlostavljanje (metal masakr by DJ Zlo), Skatanico sound system (lekcija 1: kako ostati normalan uz 3 vruca ska dj mladica!?), DJ Seljo is back!!! (grotlo pakla najgore muzike opet se otvara)Dejavu...osamdesete (retroaktivnoaudiovizualnodogadjanje)

Četvrtak 17.04.2003. * 20:00 * 40/50 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa
DARKWOOD DUB (Srbija i Crna Gora) Najznačajniji Yu bend devedesetih i jedan od rijetkih bendova s ovih prostora čija glazba ide u korak s onim što se događa u svijetu, po četvrti put u organizaciji Močvare dolazi u Hrvatsku.

Nakon dva euforična nastupa u Zagrebu i prošloljetne idile na Visu, koja je završila tako da je oduševljena publika nakon četiri bisa nosila pjevača Vuchu na rukama, uprizorenje DD u Mochvari barem jednom godišnje postaje naša (ugodna) obaveza.

Posljednji album "Život počinje u 30.-oj" učvrstio je bend na pozicijama koje su stekli s fenomenalnim "Elektropionirom", a njihov spoj duba, rocka, reggaea, funka, disca, eksperimentalne elektronike i tko zna još čega, nadograđen s vrlo intelektualnim tekstovima, još uvijek se ne može ni izbliza usporediti niti s jednim bendom na svijetu, što je najbolji dokaz njihove genijalnosti.

Osim sviranja u bendu, članovi DD rade i glazbu za TV i radio reklame, džinglove, kazališne predstave i filmove, a nedavno su i započeli suradnju s kanadskom firmom "Webmotions" za koju rade glazbu za njihove web sajtove.

Objavljena im je knjiga sa stihovima njihovih pjesama "U vozu za Diznilend", za svoje spotove i animirane filmove dobili su mnoge nagrade, a prije par mjeseci DD su sudjelovali i na kompilaciji posvećenoj EKV-u s obradom pjesme "Geto".

Pretprodaja: Net klub Mama (Preradovićeva 18) i cd shopovi Continental Megastore (Savska 9) i Down Under (Radićeva 3).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara