Nicole Kidman priprema ulogu za film o UN-u

Nicole Kidman priprema ulogu za film o UN-u
GLUMICA Nicole Kidman pripremala se ovih dana za novu filmsku ulogu u kabini za prevoditelje Ujedinjenih naroda, javlja BBC.

Oskarovka je prisustvovala sastanku Vijeća sigurnosti o Iraku kako bi promatrala prevoditelje na djelu - i izašla neprimijećena iz zgrade UN-a u New Yorku.

Hollywood je prvi put dobio odobrenje za snimanje unutar sjedišta UN-a za film "The Interpreter" (Tumač). Redatelj Sydney Pollack uputio je prošli mjesec molbu glavnom tajniku UN-a Kofiju Annanu, koji je pristao na snimanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kidman i njezin kolega Sean Penn počet će sa snimanjem filma u ožujku.

"The Interpreter" bi trebao izaći u američka kina u studenom. Kidman igra prevoditeljicu UN-a rodom iz Kenije, čiji je život doveden u opasnost nakon što čuje razgovor o planiranom ubojstvu jednog afričkog vođe.

Glumica je stigla i otišla iz prevodilačke kabine iznad dvorane za sastanke, a da je novinari i fotografi nisu primijetili. Glasnogovornik UN-a potvrdio je da je provela jutro "radeći s prevoditeljima kao dio pripreme za ulogu".

Zgrada Ujedinjenih naroda prikazana je izvana u mnogim filmovima, ali su prijašnji pokušaji snimanja u unutrašnjosti bili odbijeni. Organizacija je odbila zahtjev Alfreda Hitchcocka da snima dio filma "Sjever - Sjeverozapad" iz 1959. u zgradi UN-a. Raniji film s Nicole Kidman, "Mirotvorac" iz 1997., mogao se snimati samo u aveniji ispred zgrade.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara