Noć je pravo vrijeme za borbu protiv bora

Noć je pravo vrijeme za borbu protiv bora

Dermis se sastoji od fibroblasta uhvaćenih u vlaknasti matriks s kolagenim i elastinim vlaknima te susjednim fibroblastima. Ukoliko fibroblast nije povezan s vlaknastim matriksom, počinje propadati. Spriječiti nepovezanost fibroblasta s vlaknastim matriksom naročito je važno tijekom noći jer to usporava nastanak izražajnih bora na predjelima na kojima su česti pomaci lica (zbog smijeha, izraza straha, veselja, zabrinutosti itd.). Tako se dermis obnavlja, a novonastala kolagena i elastina vlakna preraspoređuju čime se smanjuju bore i tanke linije.

Laboratoriji Vichy predstavljaju dvostruku inovaciju na području borbe protiv izražajnih bora, noćnu njegu Myokine Fusio Nuit s revolucionarnim kompleksom AdenoxineTM u obliku fusio filma koji omogućuje 10x veću koncentraciju aktivnog sastojka nego u kremi.

AdenoxineTM je patentirani aktivni kompleks protiv bora koji djeluje protiv grčenja stanica i potiče njihovo opuštanje čime sprečava nastanak izražajnih bora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega za ublažavanje bora, korektivna njega za lice upotrebljava se svaku večer, a fusio film za intenzivno i ciljano djelovanje za uporabu jednom tjedno. Na ciljane predjele (područja gdje nastaju bore) je potrebno nanijeti po jednu kapljicu njege, potom staviti fusio filmom te ga nježno utapkati da se smekša i pričekati 5 sekundi, te masirati dok se potpuno ne upije u kožu.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara