Nova godina u Zagrebu: Sado-mazo doček u kinu, rock na Jelačić placu

Nova godina u Zagrebu: Sado-mazo doček u kinu, rock na Jelačić placu

UKOLIKO još uvijek niste odlučili kuda na doček Nove godine, a niste skloni izdvajanju više stotina kuna za organizirane dočeke po raznoraznim klubovima, 2005. godinu možete dočekati na glavnom zagrebačkom trgu, gdje će Zagrepčane zabavljati rockeri, uz jedan izuzetak – zabavnjake "4 Asa".

Od svih organiziranih dočeka u zatvorenim prostorima, koji ove godine nisu naročito originalni, izdvojili smo onaj koji će se dogoditi u prostoru kina Zagreb, gdje će posjetitelji moći uživati u zanimljivoj modnoj reviji. Naime, tamo će na Silvestrovo biti održana modna revija sado-mazo kreacija, a izazovne uniforme francuskih sobarica i "zločestih učiteljica" nosit će neke od najpoznatijih hrvatskih manekenki.

Dvina Meler, Tamara Roglić, Andrea Kodžoman, Aleksandra Grdić, Iva Buchwald samo su neke od manekenki koje će u atraktivnim sado-mazo kreacijama prodefilirati kinom Zagreb. Posjetitelje, a naročito posjetiteljice, zabavit će i slovenski trio koji izvodi muški striptiz. Dodajmo još da će u velikom akvariju na dočeku u kinu Zagreb plivati dva krokodila. Više informacija na ovoj adresi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji preferiraju doček Nove godine na otvorenom prostoru, tu je već tradicionalni doček na Jelačić placu, gdje će građane zabavljati rock bendovi, uz nekoliko iznimaka.

Zagrebački rockeri Kawasaki 3P i Pips, Chips & Videoclips nastupit će nakon velikog vatrometa u ponoć, a prije toga na Trgu bana Josipa Jelačića nastupit će bendovi Angelus, Plava trava zaborava, Golubovi, Rock Masters i Dado Topić, kao i zabavnjaci 4 Asa.

(Izvor fotografije: Nacional)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara