Pamela Anderson u Plesu sa zvijezdama: "Dok sam te gledao razmišljao sam samo o seksu"

Pamela Anderson u Plesu sa zvijezdama: "Dok sam te gledao razmišljao sam samo o seksu"

Tekst: A.M.
Screenshoot: YouTube

SEKSIPILNA Pamela Anderson pronašla je novu zanimaciju - show Ples sa zvijezdama u kojemu je već u prvoj epizodi oduševila žiri. Ipak, Pamela i njezin plesni partner, Damien Whitewood, nisu bili najbolji prve večeri desete sezone showa već su najviše bodova očekivano dobili Nicole Scherzinger i Derek Hough.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamela i Damien, koji su plesali cha-cha-cha, najviše su oduševili žiri senzualnim pokretima i kemijom koja je vladala među njima tijekom plesa. "Jedino o čemu sam razmišljao kada sam vas gledao je seks, seks, seks. Što prljavije to bolje, jedva čekam sljedeći put da nam pokažete još", rekao je član žirija, Bruno Tonioli. Carrie Ann Inaba, još jedna članica stručnog žirija, priznala je da je najviše od svih ovogodišnjih natjecatelja najviše čekala njezin nastup.

"Ples je zabava, a moram priznati da si se ti zaista zabavljala. Potpuno si se posvetila onome što radiš", dodaje Carrie. Kao i u svakom showu, tako i u američkoj inačici Plesa sa zvijezdama, postoji najstroži član žirija, a on je zasigurno Len Goodman. Naime, plesni sudac rekao joj je kako je njihov ples bio prava zbrka. "Moram reći da je ovogodišnja postava zvijezda u showu najbolja do sada. A što se tiče vašeg plesa, bio je to potpuni kaos. Stalno si griješila, radila krive korake ili pogriješila vrijeme", rekao joj je kritični Goodman. Atraktivni plesni par dobio je sveukupno 21 bod, dok su prvoplasirani Nicole i Derek dobili čak 25.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara