Pogledajte novi spot grupe Letu Štuke za pjesmu "Sami"

Pogledajte novi spot grupe Letu Štuke za pjesmu "Sami"

SARAJEVSKA grupa Letu Štuke snimila je spot za pjesmu "Sami". Spot je snimljen u režiji Zorana Markovića Zonja (The Books of knjige). Nakon videa "Psycho", Letu Štuke su dobili još jedan spot koji je u potpunosti realiziran u Crnoj Gori. "Sami" se nalazi na njihovom drugom studijskom albumu "Proteini i ugljikohidrati".

"Letu Štuke su, po meni, jedan od najzanimljivijih bendova u regiji tako da je privilegija surađivati s njima. Oni su predlagali jednu drugu stvar za ekranizaciju, ali su na kraju ipak popustili pred mojim izborom da to bude pjesma `Sami`. Kad je pjesma toliko dobra kao što je ova, onda postoji realna mogućnost da je spot totalno uništi. Čini mi se da se to ovog puta nije dogodilo, već da smo uspjeli pogoditi tu čudnu atmosferu otuđenosti glavnih likova", naveo je redatelj spota Zoran Marković.

U spotu, pored Dine Šarana, glumi manekenka Maja Jovanović, a za kostime je bila zadužena Tijana Todorović. Ostatak ekipe čine direktor fotografije Stevo Vasiljević, montaža i postprodukcija Đuka Mihaljević i organizacija Darinka Brković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subotnji nastup u Splitu

Ovaj odličan bend u subotu se, nakon šest mjeseci, vraća u Split. Nastupaju u klubu Quasimodo, a koncert počinje u deset sati. Štuke se u Split vraćaju na zahtjev njihove oduševljene publike, željne kvalitetne svirke simpatičnih glazbenika. Ukoliko ste dio njihove publike, krenite u subotu u Quasimodo, zabava vam je zagarantirana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara