Pokos o "očijukanju" s ministrom: Trebali bi i češće razmjenjivati komplimente

Pokos o "očijukanju" s ministrom: Trebali bi i češće razmjenjivati komplimente

Tekst: I.M.L.
Foto: Boris Kovacev, Milivoj Keber / CROPIX, Index

VODITELJICA Vlatka Pokos i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković prošli su tjedan u isto vrijeme bili u zagrebačkom hotelu Esplanade, ali ne zajedno. Naime, ministar Jandroković je bio u društvu premijerke Jadranke Kosor i ministra obrane Branka Vukelića, a Vlatka je za susjednim stolom ručala s novinskim urednikom Denisom Kuljišom. Mediji su se raspisali kako su Gordan i Vlatka izmjenjivali tople poglede i osmjehe te su jedno drugome uputili i pokoji kompliment. "Nije bilo nikakvog očijukanja. Ja ministra osobno ne poznajem. To su puke insinuacije. Bila sam na poslovnom sastanku i samo sam na to bila koncentrirana", rekla nam je Pokos.

Potvrdila je kako joj je ministar, kao javna osoba, itekako drag i simpatičan, ali među njima nikada nije bilo nikakvih nježnih pogleda. "Novinari su mi prenijeli da je Gordan Jandroković rekao kako sam lijepa, na što sam ja uzvratila kompliment, također preko novinara. Ne vidim u tome ništa loše. Dapače, bilo bi lijepo da se ljudi manje prepucavaju, a češće razmjenjuju komplimente", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika mi je želja postati majka"

"Piše se toliko o mojem ljubavnom životu, a ja sam uglavnom sama. Kao da me svi žele udati. Imam ja udvarača, ali nije lako naći onog pravog", objasnila je Vlatka koja je u posljednje vrijeme poznatija po svojim ljubavnim vezama nego po svojim voditeljskim ili pjevačkim uspjesima. Bila je i sa starijima i s mlađima, ali od svojih prioriteta ne odustaje. "Nisam dio trenda koji bi se mogao nazvati moderni feminizam. Ja vjerujem da je svaki čovjek uvijek sretniji u dvoje, pa je tako i svaka žena sretnija uz muškarca, naravno, ako je ta veza kvalitetna", kaže Pokos koja iznad svega jednoga dana želi postati majka. No, što ako ne nađe pravog muškarca? "Onda ću samo naći tatu za svoje dijete", odgovorila je Vlatka kroz smijeh. Ipak, više bi voljela majčinstvo, odnosno roditeljstvo dijeliti s nekim.

Za svoje prošle veze i avanture kaže: "Ono što je bilo promijeniti se ne može. Sve se dogodilo s nekim razlogom i iz svega sam nešto naučila. Ja sam emotivan tip i ljubav mi je uvijek na prvome mjestu. Važnija mi je i od karijere".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara