Povratak kralja - Fiju Briju 23. prosinca u Domu sportova

Povratak kralja - Fiju Briju 23. prosinca u Domu sportova

NAKON šest godina pauze vraća se najveći domaći rock spektakl – Fiju Briju. Radi se o sedmom koncertu iz tog serijala, u kojem u zadnjih dvanaest godina nastupala neka od najvećih imena domaće rock scene.

Majke, Let 3, Laufer, Hladno Pivo, Overflow, Borghesia, KUD Idijoti, Paraf, Pankrti, Buldožer – samo su neka u impresivnom popisu bendova koji su u proteklih dvanaest godina svojom svirkom na koncertima Fiju Briju povratili nadu da rock u Hrvatskoj (ipak) nije umro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori iz Jabukatona za 23. prosinca najavili su povratak velikog rock spektakla koji će se održati u Velikoj dvorani Doma sportova. Popis izvođača mami vodu na usta ljubiteljima rocka: Ponovo oformljeni Laufer, Let 3 i Hladno pivo predvode "oldtimere", a posebno veseli nastup mladih nada hrvatskog rocka: Ramirez, The Babies i Lollobrigida. Tu su i legendarni Kawasaki 3P, a glavna atrakcija večeri bit će Disciplin A Kitschme, koju ne treba posebno predstavljati

Let 3 u svom su stilu najavili posebnu koreografiju (priča se o 40-tak ljudi na pozornici!), a voditeljica koncerta bit će Ida Prester iz grupe Lollobrigida.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara