Premijera "Armina" okupila političku i društvenu kremu Hrvatske na jednom mjestu

Premijera "Armina" okupila političku i društvenu kremu Hrvatske na jednom mjestu

Da se "Bosanci uvijek drže skupa" pokazala je i jučerašnja premijera, na kojoj se okupila cijela svita "poznatih" Bosanaca, počevši od glazbene legende Halida Bešlića, pa do glumca Enisa Bešlagića čija televizijska gostovanja u hrvatskim serijama u posljednjih nekoliko godina nisu rijetkost.

Armin, koji je i do sada svoje dojmove s posjetiteljima Blogera i Indexa dijelio na službenom blogu armin.bloger.hr, u razgovoru za Index odmah nakon premijere otkriva da je prezadovoljan odazivom publike:

"Bit ću iskren, očekivao sam ovoliki broj ljudi na premijeri, jer film to zaista zaslužuje. Ono što me se najviše dojmilo bile su reakcije ljudi, svaki put mi je sve teže i teže gledati film, svaka pojedinost u filmu ima nešto iz mog života.", kaže nam Armin, čiju je premijeru došao gledati i hrvatski premijer Ivo Sanader. Kakvi su bili dojmovi premijera o filmu?

"Rekao mi je da mu je film fenomenalan i da ne može vjerovati da sam uspio ostvariti tako snažnu ulogu.", otkriva nam Armin. Osim samog hrvatskog političkog vrha, Arminu su, kako nam kaže, prilazili i ostali protagonisti hrvatskog javnog života, većinom s pozitivnim kritikama i čestitarskim namjerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijeri "Armina" nazočio je i Halid Bešlić, čiju pjesmu Armin pjeva i u gore spomenutom filmu. Skupila se tu i cijela svita poznatih Hrvata, što je, mora se priznati, za svaku pohvalu. Kako su Armin (koji je na partyju održanom nakon premijere, prihvativši se mikrofona na pozornici, pokazao kako nije samo gluma ono u čemu je dobar, nego i pjevanje) i njegovi glumački kolege bili prave zvijezde jučerašnjeg događaja, nećemo previše o hrvatskim celebrytijima koji i inače gotovo svakodnevno pune našu trač rubriku.

Osvrnut ćemo se samo na trenutno najpopularniji ljubavni dvojac - Tarika Filipovića i Lejlu Šehović koji su, otkada se i javno ljube, olakšali posao i novinarima i sebi, pa sad pitomo poziraju ispred fotoaparata uz tek pokoju gestu negodovanja. Pozornost prisutnih plijenila je i glumica Ecija Ojdanić, čija je nedavna rastava od bivšeg supruga Ante Viljca punila retke tabloida. Ecija nije imala pretjeranu želju družiti se sa znatiželjnim novinarima, kao nedavno ni njezin suprug koji je prilikom gostovanja na Dori u Opatiji davao šture odgovore na pitanja o rastavi i navodnom zlostavljanju supruge.

Galeriju fotografija s premijere filma "Armin" možete pogledati ovdje.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara