"Prijatelji" se vraćaju na male ekrane

"Prijatelji" se vraćaju na male ekrane

MEGA popularni "Prijatelji" mogli bi se već ove godine pojaviti na TV ekranima. Sudeći prema neslužbenim, ali prilično pouzdanim izvorima iz NBC-a, svih šestero zvijezda serije pristalo je na snimanje novih nastavaka koji će u SAD-u možda biti prikazani već u drugom dijelu godine.

Aniston, Le Blanc, Cox-Arquette, Perry, Schwimmer i Kudrow poznatiji kao Rachel, Joey, Monica, Chandler, Ross i Phoebe potkraj prošle godine tajno su se sastali s producentima serije kojima očajnički treba gledanost, a sigurno je da će i njima dobro doći honorar od serije koja ih je u dosadašnjoj karijeri najviše probila među zvijezde.

Od šesteročlane glavne glumačke ekipe svoj potpis na novi ugovor navodno je posljednja stavila Jennifer Aniston koja se nakon prošlogodišnje rastave od Pitta dugo premišljala bi li pristala na projekt. Nakon potpisivanja NBC-evci su veselo počeli s pripremama za svoj novi stari projekt.

Prema napisima američkih medija, svaki glumac trebao bi zaraditi 5 milijuna dolara. NBC namjerava snimiti svega četiri jednosatna specijala, tj. četiri 60-minutne epizode koje će biti urnebesno duhovite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim izvorima američka publika "Prijatelje" bi mogla gledati već u drugom dijelu godine, dok drugi izvori navode da će obožavatelji njujorške šestorke u njihovim zgodama moći uživati tek 2007.

Bilo kako bilo iskreno se nadamo da ih na našim ekranima nećemo morati čekati dugo nakon što se pojave u SAD-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara