Sado-mazo zabava u Big Brotheru katoličke mladeži

Sado-mazo zabava u Big Brotheru katoličke mladeži

NE ZNAMO je li ideja o "katoličkom Big Brotheru" potekla od neslužbenog glasnogovornika radikalnih hrvatskih vjernika don Anđelka Kaćunka, ali čini se da je RTL-ov reality show dobio žestoku konkurenciju.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Šibenik od prošlog vikenda ima vlastiti, i to katolički reality show nazvan "Big Father", a program je osmišljen i pokrenut u šibenskoj Zajednici katoličke mladeži. Iako dotični "show" ima vrlo malo dodirnih točaka s originalnim "Big Brotherom", valja napomenuti da su ga u potpunosti osmislili pripadnici katoličke mladeži i to kao svojevrsni odgovor na popularnu RTL-ovu emisiju.

"Sam model našeg Big Fathera-vikenda sličan je Big Brotheru, ali samo kao vanjski okvir, unutar njega mi smo stvorili drukčije ciljane sadržaje našeg zbližavanja na duhovnim, kršćanskim temeljima." – izjavila je za "Slobodnu" Lidija Bedrica, jedna od začetnica "Big Fathera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok RTL-ov Big Brother postiže ogromnu gledanost zahvaljujući učestalom obnaživanju i međusobnom "natezanju" ukućana, "show" mladih šibenskih katolika ima svoje posebnosti. Tako jedna od aktivnosti kojima se bave tokom "Big Father" vikenda uključuje međusobno vezanje dvoje mladih konopom za ruke, nakon čega sljedeća tri sada provode u "razgovoru, izmjeni ideja, molitvi ili zabavi".

Ne znamo za vas, ali nas trosatna zabava dvoje mladih vezanih konopom asocira na samo jednu stvar, ali bit će da naši pogani umovi isprani medijskim terorom jednostavno ne shvaćaju pravi smisao takvog druženja.

(Foto: Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara