Sanja Doležal opet zarađuje svoju plaću

Sanja Doležal opet zarađuje svoju plaću

Sanja Doležal bila je pod ugovorom s RTL-om i potpuno besposlena na toj televiziji primala plaću gotovo godinu dana. To će se, najavljuju s RTL Televizije, uskoro itekako promijeniti, jer pjevačicu Novih fosila očekuju dva nova projekta. Prvi, veliki show s publikom i zanimljivim gostima, emitirat će se tjednim ritmom, a RTL njime konačno namjerava konkurirati "Zuhra Light Showu" i novom HTV-ovom projektu "Zvijezde pjevaju".

Osim toga, u finalnoj fazi priprema je i humanitarna akcija "RTL pomaže djeci", koja će se baviti najmlađima i pokušati skrenuti pozornost na njihove potrebe i probleme, a pomagat će nekoliko socijalnih projekata u Hrvatskoj.

"Veselim se da ćemo barem neke probleme djece s posebnim potrebama uspjeti riješiti, skrenuti na njih pozornost. Djeca su oduvijek bila moji najiskreniji obožavatelji i velik dio moje karijere upravo je bio posvećen njima", rekla je Sanja o novom projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je RTL Televizija konačno odlučila zaposliti jednu od svojih najvećih zvijezda. Gašenjem talk showa "Sanja" popularnoj voditeljici nije istekao ugovor, pa je godinu dana provela u iščekivanju novih projekata, a sad je okupirana što boljim plasiranjem emisija kojima se RTL namjerava vratiti u utrku s ostalim nacionalnim TV postajama.

D.K.
Foto:RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara