Seksi Megan Fox: Žene su nadmoćne nad muškarcima jer imaju vaginu

Seksi Megan Fox: Žene su nadmoćne nad muškarcima jer imaju vaginu

Tekst: A.M.
Foto: JLP

MLADA glumica Megan Fox posljednjih je dana na velikoj meti javnosti zbog svog novog filma "Jennifer's Body" u kojem tumači seksi tinejdžericu koja hladnokrvno ubija svoje žrtve - muškarce. Povodom američke premijere horora, Megan je u intervjuu za Cosmopolitan otkrila što misli o odnosu žena i muškaraca. Kao što je već ranije rekla, Megan smatra da žena ima moć u vezi, a sad je otkrila i zašto.

"Žene imaju apsolutnu prevlast nad muškarcima jer imaju vaginu. Ako ste u heteroseksualnoj vezi i žena ste - vi pobjeđujete", izjavila je seksi Megan koja dodaje da može na prstima jedne ruke izbrojati muškarce koji su je vidjeli potpuno golu.

"Pored mene može stajati i Brad Pitt osobno, ali neću ga niti pogledati"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muškarce nikada ne nazivam muškarcima već ih zovem 'dečki'. Možda je to kompleks superiornosti, ali volim ih držati u poziciji nižoj od sebe", izjavila je 23-godišnja glumica koja tvrdi da ima prekidač u glavi pomoću kojeg hvata muškarce.

"Kada isključim taj prekidač, pored mene može stajati i Brad Pitt osobno, ali neću ga niti pogledati. Ipak, kad ga ponovno uključim onda samo počnem skupljati zgodne dečke", priznala je atraktivna crnka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara