Seksi strip Longoria na naslovnici časopisa potpuno - neprepoznatljiva!

Seksi strip Longoria na naslovnici časopisa potpuno - neprepoznatljiva!

Tekst: V.V.
Foto: Citizen K, JLP

LJEPOTICA  s debelim televizijskim stažom, Eva Longoria, krasi novo izdanje časopisa Citizen K i to u posve neprepoznatljivom, strip izdanju. Za potrebe ovog snimanja Eva je odbacila svoje meke, ženstvene obline te je uskočila u "kostim" superjunakinje, i mnogi su primijetili, izgleda izvrsno. Odnosno, oni koji su je prepoznali, jer luksuzni editorijal izašao iz pera glasovitog Ruvena Afandora, Longoriju prikazuje u dosad neviđenom, dominantnom izdanju.

Kako razbiti bračnu monotoniju?

Ali seksi latina nedavno je priznala kako je uloga jake, dominantne žene u životu nikada nije previše zanimala. Nestašna Eva, koja se inače ne libi govoriti o svojem seksualnom životu, novinarima je ispričala kako u krevetu često poseže za dodatnom razonodom kako bi razbila bračnu monotoniju o kojoj se u posljednje vrijeme itekako piše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nemam ništa protiv vezivanja, niti toga da me muškarac kontrolira"

"Nemam ništa protiv vezivanja svilenim šalovima. Volim kad muškarac ima kontrolu. Ima nešto seksi u tome da ste podređeni", ispričala je nedavno. Eva je u zadnje vrijeme podignula znatnu količinu medijske prašine s nekoliko iskrenih priznanja koja su pokrenula nagađanja o njezinom seksualnom životu.

Tony Parker i Eva bi uskoro mogli postati roditelji

Zbog čestih promjena u kilaži i izgledu trač da je trudna već neko vrijeme kruži Hollywoodom, a da Eva više od svega želi postati majka tabloidima je nedavno potvrdio i izvor "blizak" košarkaško-glumačkom paru.

Prijetila razvodom!

Tony Parker i seksi Eva, priča se, uskoro bi konačno mogli postati roditelji i to nakon što je glumica, navodno, suprugu nekoliko puta zaprijetila razvodom ukoliko i dalje bude odbijao pomisao na očinstvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara