Severina: Problem je u onima koji stoje ispred mene, hiljadama ljudi

Severina: Problem je u onima koji stoje ispred mene, hiljadama ljudi

Foto: Admir Buljubašić / Cropix

SEVERINA VUČKOVIĆ rijetko komentira razne tvrdnje u medijima koje se vežu uz njezino ime. Ipak, ponukana onim posljednjim, da se na Balkanu vodi politički "rat" oko njezinih nastupa, Seve im je odlučila stati na kraj na svojstven način. Naime, pjevačica je na svojem službenom profilu na Facebooku napisala citat iz knjige "Dodir svile" autora Đorđa Balaševića.

"To su samo Ljudi... Ništa strašno"

“Uvek postavljaju krucijalno pitanje - 'ko stoji iza mene (sa upitnikom i par uskličnika), 'ko stoji iza? Pa, Vatikan, jasno. KGB. Fundamentalisti. Coca-Cola. Komunisti. Tito. CIA. I masoni... Uhodana ekipa... Mada mi se čini da je problem ustvari u Onima koji stoje ispred mene? A to su Ljudi... Na hiljade njih... Izdaleka, kroz nišan snajpera, ponekom bi se možda učinilo da su to pre Muslimani, Srbi ili Hrvati, ali ja sam im prišao prsa u prsa, dobro sam ih video i verujte mi na reč... To su samo Ljudi... Ništa strašno", piše na Facebooku Severina koja se nedavno našla na meti mnogih nakon što ju je Milorad Dodik navodno pozvao da nastupa na Kočićevom zboru u Banjoj Luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je premijer veliki ljubitelj Severine. Budući je on važniji nego bilo tko drugi, onda će jedna srpska manifestacija, koja je oduvijek imala korijene u tradiciji, imati Severinu kao simbol srpstva", rekao je novinarima Mladen Ivanić, predsjednik oporbene Partije demokratskog progresa i nekadašnji ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, nakon što je doznao da je Seve pozvana da nastupi na toj manifestaciji.

Ipak, Seve je očekivano odbila taj nastup, ali je prihvatila onaj na Danima šljiva u Blacu. Podsjetimo, koncert Severine u srpskom Blacu izazvao je negodovanja mnogih nakon što je u javnost iscurila informacija da će za njega dobiti između 15 i 20 tisuća eura. Iako u tom malom mjestu prosječna plaća iznosi oko 1.200 kuna te su brojni žitelji bez posla, Severinin koncert su navodno platili sponzori Dana šljiva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara