Stephan Macchi spasio Nadin restoran: "On je veliki majstor ugostiteljstva"

Stephan Macchi spasio Nadin restoran: "On je veliki majstor ugostiteljstva"

Tekst: A.M.
Foto: RTL

STEPHAN MACCHI je svojim znanjem, ali i temperamentnim ponašanjem u prvoj epizodi showa Jezikova juha, pokušao pomoći vlasnici restorana Zvijezda Kamanjo. No da li je u svemu uspio, doznali smo iz prve ruke. Gospođa Nada, vlasnica restorana,  oduševljeno je ispričala o sočnim detaljima koji su se događali dok su svjetla reflektora bila ugašena, te osjeća li se razlika u međuljudskim odnosima nakon Stephanove torture s Vladom.

“Stephan je veliki majstor kulinarstva i to ne samo kulinarstva već svega što se veže za ugostiteljstvo“, rekla nam je Nada. "Osim što nam je pomogao u kulinarskim problemima, skrenuo nam je pozornost i na nedostatke u međuljudskim odnosima. Shvatila sam koliko je velika greška bila moja česta odsutnost iz restorana. Sada se i taj problem riješio, pokušavam što više vremena provoditi u restoranu“.

"Stephanovi specijaliteti su jela koja su ugodna i nepcu i oku"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimalo nas je dolaze li gosti češće, te kakve su kritike Stephanovih, odnosno sada Vladinih, specijaliteta? Na što nam je Nada rekla da je "dosta novih gostiju došlo, za koje sa velikom sigurnošću možemo reći da su potencijalna stalna klijentela“, a što se tiče Stephanovih specijaliteta - "to su zaista jela koja su ugodna i nepcu i oku."

Stephan je ovaj put uspješno obavio svoj zadatak, a Nada je dobila jezikovu juhu te riješila probleme na koje joj je Stephan ukazao. Već sljedećeg četvrtka idemo u drugi restoran. Kakvi će tamo problemi dočekati Stephana?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara