Tom Cruise opasne filmske scene još uvijek odrađuje sam

Tom Cruise opasne filmske scene još uvijek odrađuje sam

Tekst: V.V.
Foto: JLP

NI NAKON tri desetljeća na sceni i mnogih filmskih utakmica u nogama (nule na računu nećemo ni spominjati), Tom Cruise svoje "opasne" filmske scene odrađuje sam, bez kaskadera. Dokazuju to i fotke koje nam stižu sa seta "Wichite" koju trenutno s Cameron Diaz snima u Bostonu. U svojem novom filmu, prvom nakon dvojako prihvaćene "Valkire", Cruise glumi tajnog agenta koji pokušava zavesti slatkicu Diaz, a film, koji se s nestrpljenjem očekuje u SAD-u, već sad pažnju paparazza plijeni gotovo jednako kao bostonski život "najčudnije" holivudske obitelji,  Holmes-Cruise.

U međuvremenu, fotografije privatnog bostonskog života glumačkog para Cruise-Holmes obilaze tabloide, koji ovih dana učestalo nagađaju o stanju u kojemu se nalazi njihov brak. Neki tvrde da je "sve po starom", odnosno, da Tom i dalje ugnjetava Katie, a oni hrabriji kuloarske tračeve o raspadu idile već su pokrenuli.

Suri "popularnija od Boga"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prava bomba za tabloide je i njihova kći Suri, za koju se nebrojeno puta nagađalo da nit' je njihova, nit' je začeta prirodnim putem. Ono što je sigurno jest da je Suri najfotkanije i najslavnije dijete Hollywooda, a nedavno su si novinari, nakon što su svijet obišle fotke trogodišnje djevojčice koja Bostonom nabada u štiklama, dali truda i izračunali da samo garderoba malene vrijedi više od 15 milijuna kuna. I to samo ovosezonska.

Međutim, da nije razmaženo derište koje samo misli na skupe igračke i privatne lunaparkove, Suri je dokazala igrajući se sama na setu "Wichite", koristeći dječju maštu (koja joj neprocjenjivo blještavilo njezinih roditelja ipak nije amputiralo) i stepenice luksuzne prikolice/garderobe oca Toma. Suri je sramežljivo promatrala okupljene fotografe, na koje mora da je već odavno navikla, a u igri se smesti dala nije!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara