U domu Michaela Jacksona pronađene kreme za izbjeljivanje kože

U domu Michaela Jacksona pronađene kreme za izbjeljivanje kože

Tekst: A.A.
Foto: JLP

POLICIJA je u kući Michaela Jacksona nakon njegove smrti pronašla preparate koji se koriste za izbjeljivanje kože. Nedavno objavljeni detalji iz izvještaja, napravljenog poslije pretrage doma kralja popa, otkrivaju da je Michael u svojoj kući držao mnoštvo krema i ostalih medicinskih pripravaka koji služe izbjeljivanju kože.

Dokumenti koji to otkrivaju, javnosti su postali dostupni nakon što je agencija The Associated Press povukla određene pravne poteze. Spisi pokazuju da je ikona popa prije smrti u domu imala četiri bočice anestetika i nekoliko desetaka tuba krema za izbjeljivanje u ormariću u svojoj sobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Jackson za života je tvrdio kako boluje od vitiliga. To je bolest stečene ograničene depigmentacije kože koja je sklona širenju. Iako je u nekim narodima češća, bolest zahvaća otprilike 1-2% populacije. O točnim uzrocima bolesti postoji više teorija, a vjeruje se da do prvih bijelih mrlja na koži bolesnika dolazi nakon nekog stresnog događaja.

Michael Jackson preminuo je 25. lipnja prošle godine, navodno zbog lijekova koje mu je ubrizgao njegov liječnik Conrad Murray. Liječniku se zbog toga sudi, a zanimljivo je da je Murray, nakon što je u bolnici proglašena pjevačeva smrt, inzistirao na tome da se mora vratiti u Jacksonov dom i pokupiti njegove kreme kako javnost ne bi za njih saznala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara