U novom nastavku "Seksa i grada" vraćaju se stare ljubavi Carrie Bradshaw

U novom nastavku "Seksa i grada" vraćaju se stare ljubavi Carrie Bradshaw

Tekst: N.Š.
Foto: JLP


JOHN CORBETT izjavio je tijekom gostovanja u showu kod Ellen Degeneres da će se njegov lik Aidan pojaviti u drugom nastavku filma "Seks i grad". Glumac je prije toga nekoliko puta demantirao informacije da će se pojaviti u nastavku filma, ali sada je priznao da su to bile laži. Nije poznato kakav će biti odnos Aidana Shawa i Carrie Bradshaw u nastavku, jer se informacije sa snimanja drže u strogoj tajnosti. Svejedno, nekoliko njih procurilo je u medije.

Tako je potvrđeno da će četvorka iz New Yorka, Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte, otputovati u Abu Dhabi, što je prvi put od početka serijala da su sve prijateljice otputovale u inozemstvo. Carrie će u novom nastavku provoditi mnogo vremena sa svojim prijateljicama, što je potaknulo glasine da se Faca i ona rastaju, što niti jednom nije potvrđeno. Autori filma samo su otkrili da će vrckava novinarka ponovno imati priliku susresti se sa svim muškarcima koji su joj bili važni u životu. S Aidanom će se susresti upravo u Abu Dhabiju, gdje Njujorčanke borave na poziv bivšeg Samanthina dečka koji tamo snima film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi nastavak će donijeti i nove brige za glavne likove pa će tako Samantha biti zabrinuta zbog starenja i spremna učiniti sve da zadrži mladenački izgled. Charlotte će biti zasićena obiteljskim životom i odgojem djece, dok će Miranda imati sasvim suprotne želje - da prestane raditi i postane kućanica.

Film će se u kinima pojaviti 27. svibnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara