Video - Maja Šuput ponovno prozvana zbog novog spota: Magnet sam za gluposti!

Video - Maja Šuput ponovno prozvana zbog novog spota: Magnet sam za gluposti!

Tekst: A.M.
Foto:
InMusica

NAKON što je u nekom sasvim novom ruhu Maja Šuput izdala novi videospot za singl "Ljubi me", izazvala je brojne komentare, pozitivne i, naravno, negativne. Odjevena u S/M donje rublje te u vrtoglavo visokim potpeticama, Maja je posljednjih dana na meti pojedinih medija koji je prozivaju da pokušava iskopirati američku pjevačicu Lady Gagu. Naime, u pjesmi "Ljubi me" nekoliko puta se ponavlja istoimeni stih koji podsjeća na Gagin Poker face.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Istina je da jedan dio podsjeća na pjesmu 'Poker face', ali zapravo je taj stih gdje ja ponavljam 'Ljubi me' nastao iz zafrkancije", priznala nam je Maja koja kaže da je pjesma prvobitno snimljena bez tog dijela, ali je uz pomoć Boytronica i Branimira Mihaljevića, koji su pjevušili u studiju do dva sata ujutro, nastao i taj dio.

"Zapravo nam uopće ne smeta što malo podsjeća pjesma na onu od Lady Gage, ali ostatak pjesme nema veze s njom", rekla nam je Maja. Na optužbe da se trudi svim silama postati poput kontroverzne Amerikanke, Maja nam je samo komentirala da je njezina kosa oduvijek kratka i plava. "Toliko sam dugo kratka i plava da mi u Hrvatskoj nismo ni znali još za Lady Gagu. Mislim da se ona zapravo fura na mene", našalila se pjevačica čiji je spot već punio žute stranice.

Podsjetimo, srpski Kurir optužio je Maju da je plagirala videospot folk pjevačice Stoje u čijem se videu također pojavljuju nabildani i nauljeni frajeri. Ipak, baš kao i svim umjetnicama, Maja također priznaje da je reklama uvijek dobrodošla. "Svi su u najmanju ruku jako iznenađeni spotom. Nikad nisam radila reklamu sama sebi, pogotove ne na ovakav način, ali magnet sam za gluposti tako da imam odmah i dobar PR", rekla nam je Maja Šuput za kraj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara