Video - Tučnjava na Farmi: Petra Maroja prebila Giannu Apostolski

Video - Tučnjava na Farmi: Petra Maroja prebila Giannu Apostolski

IAKO SE pretpostavljalo da je Petra Maroja izbačena s Farme jer je opalila šamar Simoni, čini se kako su se tu večer događale puno ozbiljnije stvari. Naime, Simoni je u pomoć tijekom svađe uskočila Gianna Apostolski koju je Petra zatim pretukla. Bilo je udaraca nogama, šakama te ružnih riječi, a u jednom trenu je Petra udarila Giannu koljenom u glavu. Sve je započelo razgovorom koji je ubrzo prerastao u žestoku svađu nakon što je Petra optužila Simonu da je imala seksualne odnose sa zaštitarima Farme.

"Čim završi Farma počinju Gotovčevi, a tebi počinje redaljka"

Ružne riječi i uvrede su letjele na sve strane sve dok Simona nije rekla Petri da je "stara kurvetina". Simona je tada dobila šamar na što je najviše poludio njezin suprug Ante. S obzirom da ga je Boris Jelinić uhvatio rukama te držao kako ne bi napao Petru, Ante nije sudjelovao u napadu te je Simoni u pomoć priskočila Gianna. Naime, bivša farmerica se našla na putu Maroji koja joj je rekla "Marš, kurvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je jako razljutilo Giannu koja ju je udarila posred lica. Ni tu nije sukobu bilo kraja već je Petra počela žestoko udarati Giannu Apostolski. U nizu uvreda najviše su se istaknule one kad je Petra pred Antom optužila Simonu za sex s jednim od zaštitara te kada Simonica poručila njoj da je očekuje redaljka. "Čim završi Farma počinju Gotovčevi, a tebi počinje redaljka", rekla je Simona u jednom dahu.

D.D.
Foto i video: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara