VIPnet organizirao posjet djece Formuli 1

VIPnet organizirao posjet djece Formuli 1

POVODOM održavanja jubilarne 25. utrke Formule 1 na A1 Ringu u Austriji VIPnet i mobilkom austria organizirali su posjet djece SOS dječjih sela iz Hrvatske i Austrije treningu i kvalifikacijama za ovogodišnju Veliku nagradu Austrije.

Djecu i njihovu pratnju na A1 Ringu dočekali su pokrovitelji njihovog posjeta, predsjednik Uprave mobilkoma austria Boris Nemšić, Slavica i Bernie Ecclestone i legenda F1 Grand Prix utrka Niki Lauda. Boris Nemšić tom je prilikom izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika nagrada Austrije poseban je događaj i to ne samo za odrasle. Nadamo se da će ovaj dan ostati u nezaboravnom uspomeni djeci iz SOS dječjih sela iz Hrvatske i Austrije. Izuzetno nas veseli što su se Slavica i Bernie Ecclestone i Niki Lauda odazvali pozivu mobilkoma austria da budu domaćini posjeta.

Djeca su prilikom posjeta prisustvovala treningu i prvoj kvalifikacijskoj utrci za Veliku nagradu Austrije, a imala su i priliku prošetati boksevima te upoznati i dobiti autograme najboljih vozača Formule 1 čime im je omogućen pogled iza kulisa na utrku Formule 1."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara