Bieber uplovio u 2016. vrućim poljupcima s dugonogom manekenkom

Bieber uplovio u 2016. vrućim poljupcima s dugonogom manekenkom

Foto: Instagram, Splash News, Giphy

ČINI se kako više nećemo slušati o Justinu i Seleni.

Zašto? Zato što je na njezino mjesto stigla nova/stara djevojka, plavokosa manekenka Hailey Baldwin, s kojom je Justin na Instagramu podijelio fotografiju vrućeg poljupca.
 
 
Par je novogodišnje praznike proveo na tropskoj klimi, točnije na otočju St. Barts, a čini se kako im je ona itekako godila, s obzirom da su se u potpunosti opustili i prepustili te cijelom svijetu napokon pokazali kako nisu samo dobri prijatelji, kako su se čitavo ovo vrijeme predstavljali.
 
 
Mladi par objavio je čak nekoliko zajedničkih slika s odmora pa nije bilo sumnje tko je djevojka, koju Bieber strastveno ljubi, iako se na samoj slici ne vidi njezino lice.
 
No, ovo nije prvi put da se 19-godišnja manekenka veže u 21-godišnjeg pjevača. U veljači 2015. godine prvi put su viđeni zajedno, no Hailey je tada izjavila kako se poznaju već godinama te kako ih veže samo prijateljstvo.
 
 
"Pokušavam biti dobra prijateljica i biti tu za njega. No, čim se neka djevojka pojavi pored njega, počinju automatske pretpostavke. To je svijet u kojem živimo", požalila se tada Hailey.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
Sudeći prema ovome, dotična ili dobro laže ili se ljubav rodila tek kasnije.
 
 
Kako god bilo, čini se kako je Justin napokon odlučio krenuti dalje i riješiti se duhova prošlosti, koji imaju dugu smeđu kosu i odlični novi album.
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara