Novi izum: Biljne vrećice za vaginu zapravo su jako loše za tebe

Novi izum: Biljne vrećice za vaginu zapravo su jako loše za tebe

Foto: Screenshot Youtube

JESI li već čula za ove magične "loptice"?

Postoje razne stvari koje se jednostavno ne smiju stavljati u unutrašnjost vagine, a ovaj proizvod je upravo jedna od takvih stvari, iako njegovi izumitelji uvjeravaju u njegovu čudotvornu moć.
 
Radi se zapravo o vrećicama od bilja, koje tvojoj vagini pružaju potrebnu detoksikaciju. Iako ta ideja može zvučati primamljivo, stručnjaci upozoravaju da to nije nimalo zdravo.
 
One se proizvode u Indiji i Kini, a imaju i višenamjensku svrhu, od "održavanja maternice zdravom i čistom" do "vaginalnog zatezanja". Glavna ideja jest da nakon upotrebe ovih vrećica, koja traje puna 3 dana, tvoja vagina postaje svježa poput jutarnje rose.
 
No, kako svaka priča ima dvije strane, tako ima i ova. Ovi "biseri", kako ih se naziva, nisu medicinski odobreni niti imaju ikakvu medicinsku potporu.
 
"Vaša vagina je pećnica, koja se sama čisti te ona ne može biti umorna, depresivna ili prljava. Mnogi biljni proizvodi mogu biti vrlo iritirajući i sigurno niti jedan od ovih sastojaka nije testiran za vaginalnu upotrebu. Tko zna što je sve u tim 'biserima', no pretpostavljamo nešto isušujuće, što je jako loše", otkrivaju stručnjaci.
 
U najboljem slučaju, ove će biljne bombice ostaviti spomenutu unutrašnjost u stanju u kakvom je bila i prije same upotrebe. No, one mogu izazvati i sindrom toksičnog šoka, uslijed ostavljanja tkanine u rodnici, koja onda tamo stoji danima, točnije 3 dana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Pa u slučaju sumnje da nešto "tamo dolje" nije u redu, uvijek je najbolje savjetovati se s doktorom, a ne se liječiti sama. Posebno ne stvarima, koje se mogu naručiti online putem.
 
Pssst! Cijena im se kreće od 75 pa sve do nevjerojatnih 480 dolara.
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara