Vježbanje u paru: Zašto je bolje nego solo?

Foto: shutterstock

OSOBA s kojom vježbaš mora imati određene kvalitete: osim što morate dijeliti interes za vrstu vježbe, morate se i dobro slagati. Umjesto da ideš solo u teretanu, povedi dečka i zajedno ispunite san o lijepoj liniji.

Natjecanje budi strast


Teniski meč u kojem se oboje borite do zadnjeg trenutka razgibati će vaša tijela, ali i rasplamsati strasti. Forehand, backhand i smash mogu biti odlična predigra: zbog ubrzane cirkulacije i adrenalina povećati će vam se i libido, pa ćete aktivnosti nastaviti i u krevetu.

Strast prema sportu pojačava i strast prema partneru


Vatrena borba sa trbušnjacima, joggiranje koje završavate sa šprintom ili samo ritual odlaska do teretane probudit će u vama strasti, a činjenica da dijelite interese i kada su fizičke aktivnosti u pitanju samo će vas zbližiti i dati vam još više tema za razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Motivacija

Ako oboje vježbate u istom prostoru i dijelite vrijeme vježbe, lakše ćete se međusobno motivirati kada nećete biti raspoloženi za odlazak u teretanu. Ponekad se tebi neće dati, ponekad će on biti taj koji će htjeti ostati u krevetu, no jedno je sigurno: ako jedno drugoga tjerate, prije ćete se stvarno i pokrenuti.

Dobro je imati nekoga uza sebe


Svaka žena zna da je teretana idealna prilika svim ljigavim tipovima da joj uletavaju s glupim spikama, a ako imaš svog dečka uza sebe, sigurni smo da ti se nitko neće upucavati. Razgovor s nepoznatim osobama koje trče na traci do tvoje ovako možeš izbjeći, i ćaskati sa svojim dečkom.

Zajedno ste jači


Zajednički cilj koji si postavite biti će vam užitak i postići, a čak i ako netko od vas dvoje posustane, tu je onaj drugi da ga bodri i tjera da se ne izvlači. Ako udružite snage, biti ćete najljepši par na plaži, a veza će vam biti jača jer ste izdržali zajedno i u nemilosrdnom okruženju teretane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara