Galliani postrojio: Četiri točke za novi početak posrnulog Milana

Galliani postrojio: Četiri točke za novi početak posrnulog Milana

Tekst: T.T.
Foto: AFP

Prvi operativac Milana Adriano Galliani sasvao je sastanak sa stručnim stožerom i igračima jutro nakon poraza od Züricha. Naglasio je kako promjena na klupi neće biti, te predstavio plan za izlazak iz krize.

"Predstavio sam igračima i treneru četiri točke, a sve sam ih prvo podsjetio da smo mi skupina pobjednika. Umirio sam ih rekavši da se nitko od igrača ili trener neće dirati do kraja sezone. Ono što je bitno je da Milan u prvenstvu mora završiti među tri prvoplasirana. To je važno zbog izdataka kluba, apsolutno moramo biti u LP-u iduće godine. Na kraju, svi zajedno moramo bolje raditi i dati više", rekao je Galliani.

Na pitanje je li se čuo sa Silviom Berlusconijem Galliani je odgovorio potvrdno, te naglasio kako svi imaju i njegovu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Inzaghi: Sve je otišlo po zlu

"Vrlo sam razočaran, pružili smo mnogo na terenu, pogotovo u drugom poluvremenu. Stvorili smo mnoštvo prilika, no, uzalud. Kao da nam je sve pošlo po zlu u zadnje vrijeme. Moramo svi zajedno tražiti izlaz iz ove situacije i napredovati. Ostajemo i dalje uz našeg trenera Leonarda, ujedinjeni, samo zajedničkim snagama se možemo izvući iz ovoga", rekao je o utakmici utučeni Filippo Inzaghi. (ts)

Kaka navija protiv voljenog Milana

"Za nas je jako dobro da je Milan izgubiojer nas čekaju dvije utakmice protiv njih. Važno je da ih čekamo na prvom mjestu i držimo sve u svojim rukama. Naš plasman u drugi krug i borba za prvo mjesto u skupini ovisi samo o nama", objasnio je svoje viđenje situacije u skupini Kaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara