I Hrvati mogu kupiti ulaznicu za finale Europske lige i Lige prvaka

I Hrvati mogu kupiti ulaznicu za finale Europske lige i Lige prvaka

Totalsport
Foto: AFP

KROVNA europska nogometna federacija (UEFA) i Hrvatski nogometni savez (HNS) obavještavaju sve zainteresirane ljubitelje nogometa u Hrvatskoj kako imaju priliku sudjelovati u kupnji ulaznica za finala europskih klupskih natjecanja. Finale UEFA Europa League ili Europske lige igrat će se u Hamburgu 12. svibnja 2010. godine

Prodaja ulaznica odvijat će se putem interneta i započet će 24. veljače 2010. godine u 12 sati, trajat će do 19. ožujka u 18 sati i to na službenim internet stranicama krovne europske nogometne federacije; www.uefa.com. Navijači će prilikom zahtjeva trebati popuniti elektronske obrasce u koje će unijeti tražene osobne podatke, a važno je napomenuti kako će se moći kupiti maksimalno dvije ulaznice na jedno ime. UEFA naglašava, ukoliko potražnja za ulaznicama bude već od dostupne količine, da će se primijeniti distribucija ulaznica ždrijebom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale UEFA Champions League odnosno Lige prvaka igrat će se u Madridu 22. svibnja 2010. godine. Prodaja ulaznica odvijat će se putem interneta i započet će 8. ožujka 2010. godine u 12 sati, trajat će do 19. ožujka u 18 sati također na službenim internet stranicama krovne europske nogometne federacije; www.uefa.com.

Navijači će pritom trebati popuniti elektronske obrasce u koje će unijeti tražene osobne podatke, a moći će se kupiti maksimalno dvije ulaznice na jedno ime. Naravno, kao i u slučaju kupovine za Europsku ligu, ukoliko potražnja za ulaznicama bude veća od dostupne količine, primijenit će se distribucija ulaznica ždrijebom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara