Lyon: Nećemo moći zadržati Llorisa

Lyon: Nećemo moći zadržati Llorisa

Foto: AFP

SVE je manje šanse da Lyon ugrozi nogometaše Lillea na vrhu ljestvice francuskog Le Championnata. Korak unatrag napravio je tijekom vikenda.

Gostovali su u Parizu, te su od PSG-a poraženi s 1:0. Sada je Lyon na trećem mjestu sa šest bodova manje od vodećeg Lillea. U klubu sa Gerlanda, dakako, nisu odustali od lova na prvo mjesto, ali je iz pojedinih izjava vidljivo da već kombiniraju za iduću sezonu, pa je tako lako moguće da će doći do priličnog obnavljanja momčadi.

Najavljuju se mnogi odlasci, a jedan od sigurnijih je onaj francuskog reprezentativnog vratara, 24-godišnjeg Huga Llorisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao je kod nas da bi osvajao titule. Nažalost, posljednje dvije sezone mi nismo uspjevali u tome i mislim da ga više nećemo moći zadržati. Postoje jake ponude za njega, a i on želi korak naprijed u karijeri", o Llorisu je rekao Bernard Lacombe, direktor kluba.

Od ranije je poznato da su Juventus i Manchester United tražili Llorisa.

"Potpune rasprodaje neće biti, ali određeni zaokret u politici kluba moramo napraviti. To znači da ćemo ljeto iskoristiti za pokušaj pronalaženja dobitne kombinacije koju očigledno u ovom trenutku nemamo u rukama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara