Na pressici Dinama zabranjena pitanja o Werderu

Na pressici Dinama zabranjena pitanja o Werderu

NAKON ždrijebanja parova za 3. pretkolo Lige prvaka, u kojemu će Dinamo ako prođe Domžale igrati protiv Werdera, strateg Modrih kazao je kako svi znaju dobro tko je Werder - "Uz Bayern, zadnjih 15 godina je vodeća momčad Bundeslige".

Na pitanje novinara je li imao kakvih tajnih želja prije ždrijeba, Ivanković je odgovorio kako je jedina njegova želja pobijediti Domžale.

To je bilo sve što je Ivanković rekao na temu ždrijeba, jer je, kako je rekao Cvijanović, pressica posvećena ogledu HNL-a u kojem Modri igraju protiv Intera te nije dopustio više pitanja o Werderu.

Na Dinamovim stranicama jučer je najavljena tema današnje pressice, te je navedeno kako će se razgovarati o utakmici s Interom, ali i ždrijebu trećeg pretkola Lige prvaka.

> Modri protiv Klasnićevog Werdera u 3. pretkolu

> Trener Werdera: Protiv Dinama očekujemo prolaz u Ligu prvaka

> Vranješ i Klasnić jedva čekaju da se sastanu s Dinamom

> Werderovi navijači mnogo više cijene Bad Blue Boyse nego Dinamo

> Peterostruki njemački prvak kao posljednji i najteži Dinamov izazov za Ligu prvaka

> Hajduk izvukao Sampdoriju, a Slaven Galatasaray

Nije se moglo dobiti odgovor niti na benigno pitanje treneru da usporedi snagu Arsenala, prošlogodišnjeg Dinamovog protivnika u 3. pretkolu sa potencijalnim suparnikom ove godine: "Werder nije tema ove presice, tek od utakmice sa Cibalijom će ta tema biti aktualna za sve nas", objasnio je Dinamov glasnogovornik.

Na pitanje hoće li itko snimati Werder na sutrašnjoj kup utakmici u Braunschweigu, Ivanković je šturo odgovorio kako je to sve "još u fazi razmatranja"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domžale prijete

"Domžale su otkazale prvenstvenu utakmicu, što dokazuje da u Zagreb ne dolaze na izlet i kako će napraviti sve što je moguće kako bi preokrenuli rezultat i plasirali se dalje", upozorio je Dinamov trener kako se slovenski prvak nije pred uzvrat bacio koplje u trnje.

Tko će biti Dinamov Larsson?

Suprotno od bombastičnih najava izvršnog dopredsjednika i transfer Boška Balabana je u fazi razmatranja: "Njega očekujemo sutra ili prekosutra u Zagrebu kako bi definirao sve detalje oko transfera"

Novinare je zanimalo da li je dovođenjem Boška Balabana za Dinamo završen prijelazni rok: "Rok za dovođenje novih igrača formalno traje do 31. kolovoza, ali i nakon toga je moguće dovođenje novih igrača ako se ukaže potreba, kao što je primjerice Manchester doveo Larssona. Ali kada me već pitate, nemam nekih specijalnih potreba. Momčad je na svim pozicijama dobro ekipirana"

Inter - podružnica koja je odnijela Ligu za prvaka

Nakon što smo vidjeli da je Werder zabranjena tema, okrenuli smo se gostovanju kod uvijek neugodnog Intera, ranjenog lava kojem Dinamo dolazi u najgorem trenutku, nakon što je zaprešički Internazionale nenadano popio sedam komada u Splitu. Trener Modrih je sa indignacijom odbio insinuaciju kako se radi o gostovanju kod klasu slabijeg protivnika, koji je k tome i Dinamova filijala.

"Na primjedbu da je Inter naša podružnica mogu samo reći da je najbolji igrač Domžala u našem međusobnom susretu bio Dario Zahora, naš igrač koji je tamo na posudbi. On je imao veliki teret na leđima ali se ponio kao pravi profesionalac. Ne zanimaju me naši igrači na posudbi u Zaprešiću, jer ih znam, mene zanima jedino pobjeda Dinama. Inter nas je prije dvije godine izbacio iz Lige za prvaka i posljednjih godina smo godina u Zaprešiću izgubili 13, 14 bodova"

Profesor je iznio i ekspertizu o uzrocima Interove katastrofe na Poljudu: "Hajduk je sa velikim ambicijama ušao u ovu sezonu i vidjeli ste kakva je sjajna atmosfera bila sinoć u Splitu. Inter je pao kao žrtva euforije karakteristične za to podneblje koja se stvorila oko Hajduka", pokazao je Ivanković da Hajdukovce više ne uspoređuje sa Venecijancima, nego primjerice, sa Napolitancima.

Z.A.

Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara