Navijači Tottenhama zabunom umjesto suca napali zlatnog britanskog olimpijca!

Foto:dailymail.co.uk

ŠKOTSKI 35-godišnji biciklist Chris Hoy, višestruki svjetski prvak i osvajač četiri zlatne olimpijske medalje, nemalo se iznenadio kada je na svom Twitter-profilu pronašao niz uvredljivih poruka razjarenih navijača Tottenhama.

S tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, Chris Hoy je postao najuspješniji škotski olimpijac, prvi Britanac koji je na istim Igrama osvojio tri zlata još od Henryja Taylora 1908. godine, te najuspješniji biciklist uopće svih vremena na olimpijskim igrama.

Chris Foy je, pak, 49-godišnji engleski profesionalni sudac, koji je u nedjelju sudio izuzetno loše u premiersligaškom ogledu u kojem je Stoke kao domaćin pobijedio Tottenham s 2-1. Napravio je niz kardinalnih pogrešaka, a sve na štetu iste momčadi – Tottenhama. Između ostalog, poništio je ''pijetlovima'' regularni gol i nije im dosudio dva očigledna kaznena udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam osjećaj da je sudac pomalo i uživao u tome da baš sve što može dosudi protiv nas",  rekao je, između ostalog, nakon utakmice menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

Chris Hoy i Chris Foy. Razlika je u samo jednom slovu, ali je bila dovoljna na na krivi trag navede neke navijače Spursa, koji su svoju ljutnju usmjerili na krivu adresu. Odnosno, na adresu čovjeka koji svim Britancima može donijeti nove radosti na Igrama u Londonu iduće godine!

"Kao prvo, ne trebaju mi naočale, a kao drugo, ne vodim dvostruki život i nisam sudac u engleskoj Premierligi. To je Chris Foy", napisao je u svom odgovoru navijačima Tottenhama Chris Hoy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara