Vida: Istina, namignuo sam Gomisu, ali da sam ga odgurnuo i uzeo loptu, optužili bi me za rasizam

Foto: Screenshot

HRVATSKI reprezentativac Domagoj Vida blagdane će provesti u rodnom Osijeku, a rado se odazvao i tamošnjoj malonogometnoj humanitarnoj akciji - turniru "8 kafića”. Vida je zadovoljan proteklom godinom, a posebice će zapamtiti dvije utakmice u kojima je nastupao u dresu reprezentacije.

"Igrao sam ove posljednje dvije odlučujuće utakmice protiv Turske, i nije uopće bilo loše, dobro je bilo. Prošli smo Tursku i naravno da se nadam da će me izbornik pozvati. No, samo da me zdravlje posluži i ne bude nikakvih problema, a nadam se da neće, i ako budem pružao dobre igre tada se imam pravo nadati pozivu", rekao je Vida za Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče situacije u Dinamu, još uvijek mu teško pada onaj nevjerojatni poraz od Lyona i sumnje u namještanje.

"Nemam što puno pojašnjavati, to su gluposti. Čovjek me zamolio da mu dam loptu, da se ne guramo tamo u golu i ja sam mu je dao. Svi igrači međusobno pričaju na terenu i to je bila normalna situacija. A što bi bilo da sam ga gurnuo? Onda bi sigurno rekli da sam rasist, rekao je Vida.

"Ma, to su čiste gluposti, nažalost, ti veliki porazi malo su ocrnili lijepu sliku naše sezone. Malo smo pali u formi pretkraj, nisam ni ja bio posljednjih nekoliko utakmica pravi. Ali, možda je to umor, previše utakmica. Odigrali smo ih gotovo 40 ove polusezone, tako da vjerujem da će biti bolje nagodinu", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara